O nama

knjigovodstvo-slider01

Knjigovodstveni servis Konto

Knjigovodstveni servis Konto osnovan je početkom 2005. godine sa željom da posluje na tržištu i razvija se u skladu propisa Republike Hrvatske, kao i da svojim znanjem i iskustvom pomogne malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima da što lakše savladaju mnogobrojne prepreke u poslovanju, a koje su vezane uz zakonsku regulativu, porezne propise i ostalo.

Naši ciljevi

Naša ideja je da pružamo kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva i savjetovanja svim malim i srednjim poslovnim subjektima te obrtnicima i slobodnim zanimanjima, a kojima se ne isplati zaposliti knjigovođu u stalni radni odnos.

Odlučite li se ukazati nam svoje povjerenje, jamčimo vam kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Diskrecija je zagarantirana i možete biti sasvim sigurni da nitko neće imati uvid u vaše poslovne knjige osim vas i osoblja servisa. Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. Pratimo stručnu literaturu i permanentno educiramo naše kadrove.

Ako tek započinjete svoje poslovanje, pomoći ćemo vam u prvim koracima i dati vam sve potrebne informacije kako biste što lakše vodili svoju tvrtku ili obrt. Pregled naših usluga možete vidjeti ovdje.

Bitni su nam principi po kojima radimo:

  • Poštivanje kodeksa etike za profesionalne računovođe
  • Poštivanje Međunarodnih računovodstvenih standarda
  • Poštivanje zakona i propisa Republike Hrvatske

Kontaktirajte nas za poslovnu suradnju.